KELOVÝ PRÍVAROK S LAHODKOVÝM TOFU 3-5 porcií
- 1 stredne veľkého kelu
- 10 cm riasy Wakame
- 1 čl morskej soli
- 150f tofu majonézy
- 2 pl Johnsen Shoyu – sójová omáčka
- 4 – 5 strúčikov cesnaku
- 1 čl drvenej rasce
- 5 pl Arrowrootu – maizena
- 200 g lahôdkového tofu
- 3 šálky vody Podporuje žalúdok, slinivku a slezinu
Jemne nakrájanú cibuľu orestujeme na oleji do sklovita, pridáme pokrájaný kel a dusíme 20 - 30 min. Počas dusenia dochutíme soľou, rascou a roztlačeným cesnakom. Prívarok zahustíme maizenou a varíme ešte 3 min. Pred dokončením pridáme tofu majonézu a malé kocky tofu. Na záver dochutíme sójovou omáčkou.